Hallo mooi mens

Mijn naam is Rosalynn (de meeste mensen noemen mij Roos) en met liefde deel ik mijn verhaal. Ik was op een gegeven moment zo ver van mijzelf verwijderd geraakt dat ik geen idee meer had wie ik was, wat ik leuk vond of wat ik wilde doen in mijn leven…

lady of the forest
GKRE
lady of the forest

Mijn verhaal

Mijn reis door het leven die mij geleid heeft tot waar ik nu ben is al begonnen als jong meisje. Vroeger was ik een echt buitenkind. Boomhutten bouwen, op avontuur gaan in de natuur en drankjes brouwen van alles wat ik in de natuur kon vinden. Ik was een vlinderkind, vrij, onbezorgd en één met de natuur.

Tijdens het opgroeien ben ik veel gepest met mijn lengte (zie onderaan de pagina bij “feitjes over mij” hoe lang ik ben) waardoor ik onzekerheid en een laag zelfbeeld ontwikkelde. Ik viel altijd buiten de groep waardoor ik constant hard mijn best deed om mijzelf aan te passen om er toch bij te horen. Hierdoor ben ik de connectie met mijzelf en de natuur op den duur helemaal kwijt geraakt. Elke keer deed ik zo mijn best om er bij te horen, om goede cijfers te halen, om er leuk uit te zien, om … maar het was voor mijn gevoel nooit goed genoeg. Ik kreeg een hekel aan mijzelf, aan hoe ik er uit zag, aan mijn lengte en aan alles wat ik deed.

Na mijn pubertijd had geen idee meer wie ik was, wat ik leuk vond of wat ik wilde doen. Ik was zo gewend geraakt om mijzelf aan te passen naar het beeld van een ander en de verwachtingen van de maatschappij, dat dit uiteindelijk resulteerde in een depressie.

Ik heb lang gezocht naar wat mijn talenten waren, wat voor werk ik moest doen en wie ik nu eigenlijk was. Elke keer opnieuw dacht ik hét gevonden te hebben. Ik zag iemand die iets deed wat mij heel erg aansprak… Ik wilde dat ook! Ik zocht zo constant buiten mijzelf naar mijzelf, in andere mensen, nieuwe cursussen en opleidingen. Met als resultaat dat ik constant achter bleef met een leeg gevoel. Het voelde alsof ik er nooit achter zou komen.. wie ik was.

takje wit

Langzaamaan begon ik het contact weer te herstellen met mijn natuur en moeder natuur

lady of the forest

Opzoek naar mijzelf

Dat vlinderkind, dat meisje van de natuur was er al die tijd nog, alleen verborgen achter lagen van meningen, oordelen en trauma’s. Ik was zo op zoek naar mijzelf buiten mijzelf, dat ik voorbij ging aan mijn binnenwereld. En hoe kon ik weten wie ik zelf was, als ik mijzelf altijd aanpaste aan de andere en nooit mijzelf echt liet zien?  Mijn emoties kon ik pas voelen als ik alleen was en zelf dat ging moeizaam. De muur die ik om mijzelf heen had gebouwd was hoog. Maar ik voelde in alles dat het tijd was om alle pijn en emoties naar buiten te laten stromen…. Maar hoe dan? Ik had geen idee, want ik had het nooit echt geleerd.

takje wit

“Ik kan met volle overtuiging zeggen dat na de eerste therapeutisch begeleidde ceremonie met truffels mijn leven volledig is getransformeerd”

In 2019 heeft er een grote transformatie plaats gevonden in mijn leven.

2019 stond voor mij volledig in het teken van thuiskomen. Tijdens mijn reiki opleiding, die ik startte zonder dat ik enig idee had waarom eigenlijk, leerde in met zachte en liefdevolle aandacht te luisteren en te zijn in mijn lichaam. Het verlangen om volledig mijzelf te laten zien, met alle emoties en pijn die daarbij kwam kijken werd steeds groter. Ik had bijvoorbeeld heel erg het verlangen om mijn ouders en naastte vrienden te vertellen dat ik depressief was geweest en dat dit voor mij heel zwaar was. Ik wilde dit zo graag delen, maar het lukte niet…. Totdat 13 november 2019 de truffels op mijn pad kwamen. Jarenlang had ik al een fascinatie voor paddenstoelen en door mijn studie psychologie ook steeds meer in het gebruik van psychedelische paddenstoelen als therapeutisch medicijn.

En hoe is het nu?

De allereerste therapeutisch en ceremoniële ervaring met truffels heeft letterlijk mijn leven getransformeerd. Zoveel emoties kwamen eindelijk naar buiten waardoor er ruimte ontstond. De truffels zorgde ervoor dat mijn muur afbrokkelde, ik kon niet anders dan mijzelf zijn tijdens deze ceremonie. Door deze ervaring heb ik eindelijk mijn ouders verteld over mijn depressie. Het was alsof er een groot betonnen blok van mijn hart was gehaald, het luchtte zo op! Gaandeweg ben ik steeds meer gaan openen bij vrienden, familie en in vrouwencirkels. Er ontstond meer ruimte om mijzelf te zijn, waardoor ik automatisch meer in verbinding ben met mijzelf. En dat voelt zó fijn! Ik voel een diepgeworteld vertrouwen in mijzelf en dat is wat ik door wil geven aan jou. 

De truffels op deze manier inzetten voelde voor mij als dé manier om mijn liefde voor psychologie, bewustzijn en spiritualiteit te combineren. En dat is wat ik heb gedaan! Daarnaast ben ik energy healing gaan inzetten bij mijzelf, maar ook in mijn bedrijf. Om op een liefdevolle manier de energie weer te laten stromen zodat blokkades kunnen helen en je volledig in je eigen energie kan blijven.

Door de reis die heb gemaakt ben ik nu zo diep verbonden met mijn gevoel. Ik voel zoveel vrijheid vertrouwen en flow in mijn leven. Ook op de momenten dat het minder gaat. Want ik heb mijzelf gevonden, of beter gezegd; ik heb mijzelf herontdekt in alles wat er al was. Vol liefde en passie begeleid ik truffelceremonies en trainingen zodat jij ook jezelf weer kan herontdekken!

IMG 20221009 WA0098
IMG-20220925-WA0014 (1)

Tijd voor wat leuke feitjes over mij!

Genoeg over mij,
wie ben jij?

Wat tof dat je mijn verhaal hebt gelezen! Nu weet je wie ik ben en waar ik vandaan kom.

Maar nu ben ik wel benieuwd naar jou, wie ben jij? Waarin herken jij jezelf als je mijn verhaal leest? 

Je bent natuurlijk niet voor niets hier beland. Misschien is er een bepaalde nieuwsgierigheid of interesse? 

Wil je dit met mij delen in het formulier? Ik reageer op werkdagen binnen 24 uur.

Je eigen unieke pad volgen, vanuit vrijheid, rust en vertrouwen?

Scroll naar boven