Truffelceremonie

“The more room you give yourself to express your true thoughts and feelings, the more room there is for your wisdom to emerge”

Truffelceremonie

“The more room you give yourself to express your true thoughts and feelings, the more room there is for your wisdome to emerge”

Merk jij dat….

takje wit

“De diepgaande inzichten uit een truffelceremonie in combinatie met goede integratie kunnen worden vergeleken met inzichten vanuit  jarenlange therapie”

GKRE

Hoe heerlijk zou het zijn als:

Je vastgezette emoties vrij kan laten stromen, zodat blokkades kunnen worden geheeld.

Je leeft meer in het hier en nu.

Belemmerende overtuigingen en angst laat je los, ze bepalen niet meer jouw leven. Vanuit vertrouwen zet je stappen in je privé leven en business.

Je maakt verbinding met diepere lagen in jouw bewustzijn en weet dat alle kracht en wijsheid te vinden is jouw kern. Vanuit liefde voor jezelf en de wereld om je geen ga je verder op jouw eigen unieke pad.

Voor jou..

Wat kun je ongeveer verwachten?

Het proces begint al vóór de truffelceremonie bij het zetten van de intentie. Tijdens de intentie-sessie bespreken we samen jouw intentie welke leidend gaat zijn voor de ceremonie. Deze sessie vindt plaats via Zoom. 

De ceremonie begint op het moment dat je de truffels gaat eten. We zullen stil staan bij jouw intentie en zorgen voor een fijne en vertrouwde sfeer. Tijdens de gehele ceremonie zal ik je waar nodig op een therapeutische en praktische manier begeleiden en ondersteunen met muziek, klank en zang.  Ongeveer een week na de ceremonie zal er daarom ook een uitgebreide integratie-sessie plaatsvinden.

Integratie is hét belangrijkste onderdeel van de truffelceremonie. Na de truffelceremonie plannen we samen een integratie moment in om alles wat je gezien, gevoelt en ervaren hebt, te begrijpen en te integreren in je leven. Truffelceremonies kunnen diepliggende thema’s, trauma en oude patronen aan de oppervlakte brengen. Goede integratie en therapeutische begeleiding is hiervoor onmisbaar.

lady of the forest

Maar wat zijn truffels eigenlijk?

Truffels zijn de ondergrondse mycelium knolletjes van de bovengrondse paddenstoelen (paddo’s). Deze psychoactieve ondergrondse schimmels bevatten dezelfde werkzame stoffen als paddo’s, namelijk: psilocybine en psilocine. Het verschil is dat truffels legaal zijn en paddo’s sinds 1 december 2008 illegaal. De truffel zorgt voor een andere staat van bewustzijn, waarbij je tijd, ruimte en visuele waarneming heel anders kan gaan ervaren.  Deze ervaring kan met goede begeleiding en integratie zorgen voor transformatie en diepe heling op persoonlijk en spiritueel vlak. 

Ervaringen

takje wit

Aanbod

1 op 1 ceremonie

Tijdens een kort telefoon gesprek kun je al vragen stellen en kijken we samen of een truffelceremonie wat voor jou is. 

Tijdens dit gesprek van 30 minuten via Zoom of telefonisch ga jij de intentie vormen die leidend gaat zijn voor de ceremonie.

Gedurende de reis die jij maakt zal ik je begeleiden en ondersteunen. Vaak duurt de ceremonie zo’n 5 tot 7 uur.

Om de ervaring, inzichten en alles wat het los heeft gemaakt een plekje te kunnen geven gaan we uitgebreid aandacht besteden aan integratie. Het integratiegesprek vind telefonisch of via Zoom plaats en duurt ongeveer 1 uur.

Tijdens het hele proces beantwoord ik al je vragen en geef ik je ondersteuning via whatsapp en mail.

Investering: 385 euro

WEER BESCHIKBAAR VANAF MAART 2024

*In termijnen betalen is mogelijk

Duo of groepsceremonie

Tijdens een kort telefoon gesprek kun je al vragen stellen en kijken we samen of truffelceremonie wat voor jou is.

Tijdens dit gesprek van 30 minuten via Zoom of telefonisch ga jij de intentie vormen die leidend gaat zijn voor de ceremonie.

Gedurende de reis die jij maakt zal ik je begeleiden en ondersteunen. Vaak duurt de ceremonie zo’n 5 tot 7 uur.

Om de ervaring, inzichten en alles wat het los heeft gemaakt een plekje te kunnen geven gaan we uitgebreid aandacht besteden aan integratie. Het integratiegesprek vind telefonisch of via Zoom plaats en duurt ongeveer 1 uur.

Tijdens het hele proces beantwoord ik al je vragen en geef ik je ondersteuning via whatsapp en mail.

Investering: 285 euro

WEER BESCHIKBAAR VANAF MAART 2024

*In termijnen betalen is mogelijk

Over mij

Hi, wat leuk jou hier te ontmoeten. Misschien ken je mij al van Instagram of misschien nog helemaal niet. Mijn naam is Rosalynn, maar door vele wordt ik Lady of the Forest genoemd. Vandaar ook de naam van mijn bedrijf. Mijn liefde voor het ceremoniële werk met truffels is groot. In het werken met truffels worden mijn passies voor psychologie, spiritualiteit en sjamanisme verweven tot een prachtig geheel. 

Jarenlang was ik bezig mijzelf te zoeken buiten mijzelf en in een ander, waardoor ik eigenlijk alleen nog maar verder verwijderd raakte van mijzelf. Ik raakte in depressie en zat verstrikt met allemaal existentiële levensvragen, ik was de weg echt helemaal kwijt. 

De truffels hebben mij laten thuiskomen bij mijzelf. Daar waar alle wijsheid lag opgeslagen, waarvan ik altijd dacht dat ik het buiten mijzelf moest zoeken. Ik kan met volle overtuiging zeggen dat na de eerste ceremonie met truffels mijn leven volledig is getransformeerd.

Het was toen tijd om eindelijk eens te kiezen voor mijzelf. Een enorm lastige keus, maar wel de beste ooit. Al snel kwam ik er achter dat zoveel vrouwen hetzelfde doormaken als ik heb gedaan. Mensen die zoekende zijn naar wie ze eigenlijk zijn, achter al die lagen van conditioneringen, trauma’s en patronen.

Op dit moment ondersteuning ik als therapeutisch ceremonieel begeleider met liefde intuïtieve mensen in de reis naar zichzelf. Want thuiskomen bij jezelf is het mooiste en meest krachtige wat er is!

Ben je nieuwsgierig naar mijn hele verhaal? Klik dan hier.

GKRE

Veelgestelde vragen

Nee. Zowel lichamelijk als geestelijk zijn truffels niet verslavend. Bij het gebruik van truffels bouw je snel tolerantie op, waardoor je dagen erna niet of nauwelijks effect hebt met de zelfde hoeveelheid. 

Het kan niet vaak genoeg benadrukt worden, maar goede integratie is echt key! Zonder goede integratie, kan een “bad trip” lijden tot nachtmerries, somberheid en aanhoudende verwarring. Lady of the Forest besteed veel aandacht aan de integratie achteraf. Mocht één uitgebreide integratiesessie niet voldoende zijn, dan is de mogelijk om nog een integratiesessie bij te boeken

Bepaalde psychische aandoeningen, medicijn gebruik en lichamelijke condities laten zich niet combineren met truffels. Een truffelceremonie is niet geschikt als je:

  • Hartklachten hebt en/of hiervoor medicatie gebruikt.
  • Gevoelig bent voor of een verleden hebt met psychotische klachten, psychoses, schizofrenie.
  • Zwanger bent of borstvoeding geeft.

​Het is jouw verantwoordelijkheid om mij op de hoogte te brengen van medicijn gebruik of andere bijzonderheden (ook als ze hierboven niet vermeld staan).

Ja dat kan. Je kan het bedrag in twee of drie delen betalen, wat fijn is voor jou.

De reiskosten bedragen 0,30 per km als ik bij jou thuis kom of op een door jou uitgekozen locatie. Voor het Truffel Retreat gelden geen reiskosten

Scroll naar boven